Ateliers aanbod 2017-2018 2017-07-05T14:13:11+00:00
Inschrijven atelier


Ateliers  aanbod 2017-2018

Kinderen | Jongeren | Volwassenen

Met welk materiaal je ook wilt werken, het gaat erom te verbeelden wat je ziet of voelt. En wat is er leuker dan dit met een groep te doen?  Aan je eigen werkstuk werken en tegelijkertijd elkaar inspireren! Je komt in aanraking met bekende en onbekende kunstvormen en artistieke uitingen. Het CVDKS heeft drie professioneel uitgeruste ateliers, waar je je eigen werk kunt maken. Professionele docenten geven enthousiast en kundig les. Ze volgen en begeleiden je  individueel. Samen ontdek je welke vaardigheden je goed beheerst en aan welke je nog kunt werken. Kortom: begeleiding op maat. Het gaat hierbij niet alleen om technieken, maar ook om expressie, inhoud, stijl en… gezelligheid!
Het CVDKS biedt interessante lessen op elk niveau en voor alle leeftijden in tekenen en schilderen, maar ook driedimensionale vormen als beeldhouwen en boetseren. Er wordt gewerkt aan de hand van opdrachten, en je kunt ook je eigen wensen uitspreken.
Naast jaarcursussen zijn er korte cursussen en workshops. De workshops die plaats vinden op zaterdagen zijn zeer populair. In één middag maak je kennis met een themagerichte beeldende activiteit. Ervaring is niet vereist en het resultaat is verbluffend: ontdek het zelf!!
Materialen zijn voor het grootste deel aanwezig.

In het CVDKS worden de kunstwerken doorlopend tentoongesteld. De expositie tijdens de tweedaagse Kunstroute is een aanrader om te bezoeken.

Cursussen voor kinderen en jongeren

Tekenen en schilderen
Strip- en Mangatekenen
Zaterdagatelier
Beeldhouwen en boetseren, pottenbakken
Anders tekenen en schilderen

Cursussen voor volwassenen

Tekenen en schilderen beginners en gevorderden
De Zoektocht
Mixed atelier
Acryl en aquarel
Zentangle tekenen
Beeldhouwen en boetseren

Workshops kinderen

Venetiaans masker maken
Graffiti art

Workshops volwassenen

Aboriginal art Black and White
Zentangle een bloem
50 tinten rood
Schilder een leeuw
Combikunst
Action painting