Combilessen Ouder-Kind 2017-11-08T17:41:31+00:00
Inschrijven dans

Combilessen Ouder-Kind

COMBILESSEN – in dit seizoen wordt een aantal lessen in combinatie aangeboden: voor papa’s of mama’s met een kind onder 4 jaar. Bijvoorbeeld samen, bij Ouder en Kind-dans. De combiles met Yoga en Dance Workout komen wellicht later weer. Nu bieden we vanaf januari Muziek op schoot en Muziekvriendjes aan.

Muziek op schoot 0,5-2,5

Nr 7235 - vr - lestijd 9.00-9.45 - start 12-1-2018 - lessen 7 - prijs € 32

Muziek op schoot 0,5+
Liever mét je kind samen naar Muziek op Schoot? Dat kan ook. In deze lessen gaat het om spelen met muziek. In de les gaan we samen muziek maken door instrumentjes te ontdekken, oude en nieuwe liedjes te zingen, te luisteren en te bewegen en te spelen op muziek.  Je hebt samen plezier en dat versterkt de band tussen ouders en kind. De ouders krijgen ook ideeën mee waarmee ze thuis verder aan de slag kunnen.
 Kortom: samen met je kind genieten van muziek!

De lessen worden gegeven door Zdenka Prochazkova, Meer informatie over haar is te vinden op de pagina Muziek.

Ouder en Kind-dans (kinderen vanaf 2+ jaar)

Nr 7236 - start 10-1-2018 - wo 9.00-9.45 uur - lessen 7 - prijs € 32

In deze les draait het om plezier, ontdekken, ervaren, leren en spelen maar dan samen met papa, mama of misschien wel opa of oma. In deze les ontdek je samen spelenderwijs om te bewegen op muziek, je lichaam te ontdekken en leren omgaan met anderen. Er wordt in de les gewerkt met een thema dat past bij zowel het kind als de ouder. De meeste kinderen kunnen vanaf 2+ jaar terecht. Even uitproberen is ons advies.

Muziekvriendjes 2,5+

Nr 7237 - vr - lestijd 10.30-11.15 - start 12-1-2018 - lessen 7 - € 32,-

Met muziek kun je niet vroeg genoeg beginnen! Kinderen zijn dol op muziek! Ieder kind is muzikaal!

Tijdens ‘Muziekvriendjes’ maken de kinderen kennis met verschillende muziekinstrumentjes, ervaren ze het verschil tussen geluid en stilte, hoge- en lage tonen, harde- en zachte – lange- en korte noten. Kinderen leren spelenderwijs  hoe je samen muziek kunt maken en ontdekken ze hoe leuk dat kan zijn. Na iedere les krijgen de kinderen de liedjes mee naar huis zodat ook thuis het muzikale speelplezier voortgezet kan worden.

Lieke Verheul+Zdenka Prochezkova