Algemene informatie CVDKS 2016-10-11T17:33:10+00:00

CURSUS OF WORKSHOP VOLGEN?
Wil je of wilt u een cursus of een workshop bij ons volgen? Je kunt je aansluiten bij groepscursussen of een afspraak maken voor een individuele les of duoles in een instrument of zang. Informatie of opgeven voor een proefles kan aan de balie van het CVDKS aan de Nieuwstraat of via 0181-652 250. Alles over verschillende workshops vind je bij de afdelingen die hierboven aangeklikt kunnen worden: muziek, dans, theater en ateliers.

FESTIVALS
Ieder seizoen worden verschillende festivals gehouden, doen cursisten mee met braderieën of themazaterdagen van de winkeliersvereniging. Midwinterfestival, Zomerfestival, Nacht van de Kunst, maar ook andere presentatie-avonden zijn een vast onderdeel van veel cursussen. Foto’s van de evenementen worden meestal gemaakt door onze ‘huisfotografen’ Hennie Kleijwegt en Pieter de Jong. Op onze Facebook vind je vaak de eerste foto’s van een evenement terug. Zodra de foto’s geselecteerd en bewerkt zijn, volgt er op deze site een link.

VRAGEN?
Stel je vragen aan de Nieuwstraat 83 aan de balie of via 0181-652 250. De eerste les is altijd een vrijblijvende proefles!

PROEFLES: HOE?
Je kunt voor dans, ateliers of theater altijd een vrijblijvende proefles nemen om te kijken of een cursus iets voor je is. Besluit je na de proefles niet door te gaan met de cursus, dan was het een gratis les. Ga je wél door, dan geldt de proefles als eerste les. Aanmelden voor een proefles kan via centrumvdkunsten@nissewaard.nl. Je kunt ook bellen: 0181-652 250. Voor het volgen van een proefles vragen we je naam en adresgegevens. Voor een proefles muziek kunnen andere regels gelden. Neem direct contact op met de betreffende docent en stel je vragen aan hem of haar.