Caroline Stijkel 2017-02-08T17:08:55+00:00

Caroline Stijkel


Caroline Stijkel studeerde af aan de Rotterdamse dansacademie (Codarts) in 2004. Op het Centrum voor de Kunsten geeft ze les in kleuterdans, streetdance, modern jazz, hiphop en dansmix. Ook verzorgt ze de dans bij de klassen van Musical’s Cool Basis en Topklas op zaterdag.

Caroline: “Mijn eigen passie voor dans begon al toen ik een kleuter was. Ik was een kind met veel energie en ik kon dit heel goed in de dansles kwijt. Door de jaren heen heb ik veel over mezelf geleerd en het dansen heeft me veel zelfvertrouwen gegeven. Het mijzelf uiten in beweging en deze passie te delen met andere kinderen, heeft mij geholpen heel creatief te denken en makkelijker oplossingen te vinden voor problemen. Ik zie dans dan ook niet zomaar als pasjes doen op muziek. Voor mij betekent het veel meer”.

Wil je zelf een keer een dansles meedoen om te zien wat het voor jou betekent? Of heb je al eerder dansles gehad en wil je je skills verbeteren? Kom dan een proefles nemen in een van Caroline’s lessen. En vergeet niet: dansen is voor iedereen!!!!