Maatwerk 2017-05-24T15:46:17+00:00

Maatwerk voor bedrijf of vereniging

Bij het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse kunt u met uw bedrijf of vereniging terecht voor workshops en/of trainingen.

Omdat beeldende kunst, dans, theater en muziek de disciplines zijn waar het CVDKS zich in heeft gespecialiseerd, is er een keur aan mogelijkheden voor uw bedrijf of vereniging.

Wilt u een workshop djembé-, gitaar of zang? Wilt u graag de kracht van non verbale communicatie met een workshop beweging leren? Of wilt u een training voor het beter spreken in het openbaar? Of gaat u elkaar liever verbaal te lijf in een workshop Theatersport (a la de Lama’s)? Of uw team kan zich  uitleven door het hakken van steen, freaken met verf of het maken van Aboriginal Art.

Bij het Centrum voor de Kunsten zijn de mogelijkheden legio! Voor informatie en boekingen, bel 0181-652 250.

Maatwerk in het Onderwijs

Scholen kunnen bij het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse terecht voor een samenwerking rond het kunstaanbod en -beleid. De afdeling binnenschoolse cultuureducatie beschikt over de vakkundigheid om scholen te ondersteunen bij het formuleren van leerlijnen kunsteducatie. Tevens leveren wij aanbod om de kerndoelen cultuureducatie te realiseren.