Muzieklessen 2017-05-24T16:17:32+00:00

Maak kennis met:

Muziek maken is goed voor de ontwikkeling van sociale en emotionele vaardigheden.
En sámen muziek maken is erg leuk! Bij het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse ben je op het juiste adres voor lessen op een instrument of in zang. Professionele en gemotiveerde docenten nemen je mee op een ontdekkingstocht in een muzikale wereld. Of je net begint of al gevorderd bent of als je je wilt voorbereiden op een vakopleiding in de muziek, de docenten in het CVDKS helpen je ermee!

De docenten die onder het dak van het CVDKS les geven, zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring in hun vakgebied, zowel als docent als op het podium.
Wil je les volgen op een instrument of in zang, neem dan direct contact op met de betreffende docent. Met hem of haar bespreek je de voorwaarden, tarieven, frequentie en betalingsmogelijkheden. Klik op de cursus van jouw keuze voor meer informatie over contactmogelijkheden.
Een keer uitproberen? Maak met de docent een afspraak voor een vrijblijvende proefles.

Festivals en voorspeelavonden
Docenten die les geven in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse doen met een selectie van hun leerlingen mee aan de festivals op het podium van Theater de Stoep. Ook organiseren ze voorspeel of -zangavonden in de zaal van het CVDKS aan de Nieuwstraat 83.