MUZIEK

MUZIEK 2018-04-09T17:03:15+00:00

Muziek vult je stemming aan en is van onschatbare waarde! Muziek raakt je, troost je of maakt je vrolijk, verdrietig, druk of rustig. Ervaar bij ons hoe het is om zélf muziek te maken: het is leuk om te doen en het blijkt ook nog eens goed voor de algemene ontwikkeling van jong tot oud. Verschillende docenten geven hier les: op instrumenten, in zang, maar ook in DJ/mixing, songwriting of muziektheorie. Bespreek met de docent wanneer je les krijgt, hoeveel lessen je wilt (alleen, samen of in een groepje) en regel ook de (maandelijkse) betaling met de docent zelf.

De docenten die onder het dak van het CVDKS les geven, zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring in hun vakgebied, zowel als docent als op het podium. Voor het volgen van lessen of een proefles, neem je direct contact op met de betreffende docent.

Festivals en voorspeelavonden
Docenten die les geven in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse staan met een selectie van hun leerlingen tijdens de festivals op het podium van Theater de Stoep. Ook organiseren ze voorspeel of -zangavonden in de zaal van het CVDKS aan de Nieuwstraat 83.

Basgitaar

Blokfluit

DJ/Mixing etc.

Djembé, cajón, conga's, percussie

Dwarsfluit

Gitaar

Klarinet

Vacant

Muziekvriendjes (vanaf 4 mnd)

Saxofoon

Vacant

Songwriting