Annemarie van Efferen 2017-09-01T16:23:06+00:00

Annemarie van Efferen

T: 06-28020670
E: avanefferen65@gmail.com
W: www.depianoles.nl


Pianodocent in hart en ziel
Als baby werd ik al vrolijk van muziek, dus dat muziek nu het belangrijkste is in mijn leven, is niet zo vreemd. Toen er op mijn 15e er daadwerkelijk een piano bij ons thuis kwam, kon ik er ook niet meer vanaf blijven. Op mijn 20e ging ik naar het Rotterdams Conservatorium en studeerde ik bij Frans van Hoek en Michael Davidson.

Ik vind het heerlijk om met anderen muziek te maken. Dat heb ik dan ook veel gedaan in ensembles, met solisten, in orkesten, met koren en piano duo’s. Maar lesgeven is toch mijn grootste passie! Ik geef privélessen maar ook groeps- en duolessen.

Je kunt bij mij gewoon voor je lol spelen maar ik kan je ook opleiden voor het behalen van de graadexamens van de E.P.T.A., wat kan resulteren in een toelating tot het conservatorium of een andere professionele muziekopleiding.

Lesvormen

Kleuterpiano is een leuke eerste stap om de piano te ontdekken. We doen spelletjes, klappen ritmes (ook met kleine instrumentjes) en spelen de liedjes op de piano. Tegen het einde van de les luisteren we naar een stukje muziek. De ervaring leert dat kleuters er veel plezier aan beleven!
Elke zaterdag van 09.20 -10.00 uur. September t/m januari en februari t/m juni behalve in de schoolvakanties. Kosten: €8.50 per les incl. lesmateriaal. Elke lesperiode wordt afgesloten met een optreden voor de ouders. Aanmelden via avanefferen65@gmail.com
Een leuke stap om de piano te ontdekken als je net iets ouder bent. We zingen, klappen ritmes en spelen liedjes op de piano.  Je gaat ook een boek gebruiken en met een CD meespelen.
Elke zaterdag van 10.20 – 11.00 uur. September t/m januari en februari t/m juni behalve in de schoolvakanties. Kosten € 8.50 per les incl. lesmateriaal.
Elke lesperiode wordt afgesloten met een optreden voor ouders en andere familieleden.
Aanmelden via avanefferen65@gmail.com
Wat is er leuker dan in je eentje pianoles hebben? Tuurlijk….met z`n tweeën!! Samen met je vriendje of vriendinnetje naar pianoles is gezellig, inspirerend en leuk. Jullie volgen een methode om individueel te kunnen spelen maar jullie kunnen natuurlijk ook één stuk met z`n tweeën op 1 piano (quatre mains) of één stuk op twee piano`s spelen.
In overleg op maandagmiddag of zaterdagmiddag. Kosten: 40 minuten = €14.50 per les p.p.
Wil je de aandacht helemaal voor jezelf alleen dan kan je natuurlijk kiezen voor privé les en bepaal jijzelf helemaal jouw eigen les tempo.
In overleg op maandagmiddag of zaterdagmiddag.
Kosten: Priveles kinderen 20 minuten €18,00, Priveles kinderen 30 minuten €25,00, Priveles volwassenen 30 minuten €30,00 (kan ook op afspraak of om de week).