Anouk Altorf 2017-05-24T16:29:08+00:00

Anouk Altorf

T: 06-38110762
E: lefopdeplanken@gmail.com
W: www.lefopdeplanken.nl

Anouk Altorf

Anouk Altorf is artiest binnen de podiumkunsten. Met haar achtergrond in zang, dans en theater startte zij “Lef op de Planken”. Hiermee verzorgt Anouk verschillende lessen en workshops binnen de podiumkunsten.

Anouk: ” ‘Jezelf durven laten zien’ is de hoofdgedachte van waaruit Lef op de Planken is ontstaan. Het is niet een gedachte die alleen betrekking heeft op de planken, ofwel het podium, het heeft ook te maken met wie je bent en mag zijn.”

Zang- en performancelessen voor kinderen, jongeren en volwassenen

In het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse geeft Anouk vanaf februari 2016 op dinsdagen tussen 15.15-18.00 uur zang- en performancelessen aan groepen. In groepjes van maximaal 8 leerlingen gaat zij aan de slag met basis zangtechniek, choreografie, ritme, tekstbeleving, microfoontechniek, performance maar vooral: LEF!

Leerlingen worden ingedeeld naar leeftijd; voor actuele lestijden en dagen kun je Anouk’s site raadplegen: www.lefopdeplanken.nl

Kosten

De groepslessen duren 45 minuten en kosten € 7,50 per les. Inschrijven kan via email, telefonisch of via Lef op de planken

Kinderkoor

De groepslessen van Anouk zijn een goed alternatief voor het Kinderkoor dat voorheen werd geleid door Nynke de Jong (die nu alleen nog maar individuele lessen en duolessen geeft).