Nynke de Jong 2017-09-01T09:10:08+00:00
Nynke de Jong

Nynke de Jong

Telefoon: (+31) 650856668
Email: goudkeeltje@me.com

Website
Facebook

LinkedIn


Nynke de Jong speelde op jonge leeftijd al piano en slagwerk. Na haar piano- en slagwerkstudies op de conservatoria van Den Haag en Rotterdam studeerde ze vervolgens zang bij Hanneke Kaasschieter, Joke de Vin, Wieke van Wingerden en Wiebke Göetjes. Zij volgde masterclasses bij o.a. pianiste Nicoletta Olivieri en de Roemeense operadiva Nelly Miricioiu. Nynke wordt sinds twee jaar gecoacht door sopraan Hanneke de Wit.

In de afgelopen jaren zong Nynke in diverse producties, zowel solistisch als in het koor van de Nationale Opera en De Nederlandse Reisopera. Ze stond daardoor in menig concertzaal, theater en operahuis.

Nynke: “een zangles bij mij is prettig en ongedwongen. Er wordt rekening gehouden met je muzikale voorkeuren. Ik bespeel de piano prima en kan je daarom goed begeleiden in de les en, als je wilt, op het podium. Natuurlijk maken we ook gebruik van modernere middelen zoals b.v. YouTube.”

Nynke_inconcert_2.JPG

Bezoek haar website voor uitgebreide informatie

Overzicht 

Zangles

Zangles
– klassiek
– musical
– pop
Tarief
– € 27,- per half uur, excl BTW (leerlingen tot 21 jaar)
– € 32,- per half uur, incl BTW (leerlingen 21 jaar en ouder)

Lesvormen
– 30 minuten per week
– 30 minuten per twee weken
– 10 lessen
– 20 lessen
– 30 lessen
– los afspreken van lessen mogelijk

Betaling in overleg
– per maand
– per keer
– in diverse termijnen

Voorafgaand aan de lessen stellen we een klein contract op.

Operaklas

Dit seizoen gaan we voor de opera ‘Dido and Aeneas’ van Henry Purcell. Met een aantal rollen en prachtige koorwerken denk ik dat het een mooie en uitdagende voorstelling wordt. De operaklas start op woensdagavonden vanaf 30 maart 2016. We besteden ongeveer 10 lessen aan de voorbereiding. Per les van anderhalf uur wordt een bijdrage gevraagd van 12,50 euro per persoon. Minimaal 8 deelnemers.

Voor het eerst in 6 jaar operaklas proberen we een opera integraal op de planken te brengen, misschien zelfs nog een beetje opgeleukt met extra scènevuurwerk in het Nederlands. De opera wordt wel in de oorspronkelijke taal gezongen: Engels.