Netwerk 2017-11-21T16:19:13+00:00

In samenwerking met lokale partners ontwikkelt en/of ondersteunt het CVDKS nieuwe culturele initiatieven. Een mooi voorbeeld is het initiƫren en faciliteren van het lokale muzikanten netwerk Puls. Ook sluit het CVDKS aan bij bestaande initiatieven in de gemeente.

Nissewaard in
Het CVDKS was zichtbaar aanwezig bij de Halloweenoptocht in Spijkenisse-Noord en op kerstmarkten in Heenvliet, Maaswijk en Spijkenisse Centrum. In juni 2017 wordt voor het eerst het festival ‘Talent op Straat’ gehouden. Het programma wordt ontwikkeld met Theater De Stoep, Bibliotheek de Boekenberg, RAR, de Gemeente Spijkenisse en het Evenementenmanagement Spijkenisse Centrum.

Contact met verenigingen
Graag onderhouden we een goed contact met amateurtheater- en musicalverenigingen, zoals bv TIOS en Stichting MusicAll Spijkenisse. Ook bieden we de mogelijkheid voor presentaties en faciliteiten. Verder is er contact met koren, orkesten, zorg- en oudereninstellingen, kerken (o.a. de Dorsvloer), het wijkuitvoeringsplan Zuid-West, wijkcentrum Noord, Cultuurscouts en het JOZ.