Oefenkaart 2017-05-24T09:00:23+00:00

OEFENKAART

Soms heb je thuis niet de mogelijkheid om je instrument te bespelen of voluit te zingen, terwijl je wel wilt groeien in wat je aan het leren bent. Daarvoor hebben we bij het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse een goede oplossing: de oefenkaart!

Met je eigen oefenkaart kun je in het CVDKS terecht om te studeren. Als er geen les wordt gegeven in een lokaal, of als er niemand anders aan het studeren is, dan kun jij er terecht. Je loopt gewoon binnen om ter plekke te kijken wat de mogelijkheden zijn, in overleg met de baliemedewerker. In bijna alle muziekruimtes staan een of meerdere piano’s. In M3 kun je ook spelen op een drumstel en in M8 kun je ook, na overleg, gebruik maken van een zanginstallatie. De lokalen zijn vóór 15.00 uur het meest toegankelijk. Na 15.00 uur wordt op veel dagen in diverse lokalen les gegeven.

De oefenkaart kun je aanvragen bij de balie van het CVDKS. Op een oefenkaart staat jouw naam, met pasfoto. Hij is dus alleen geldig voor jouzelf. De oefenkaart kost €200,- voor de maanden september tot en met juni. Je mag ook voor een kortere periode een oefenkaart nemen. Dan kost de kaart € 20,- per maand.

Meer info of aanvragen? Bel 0181-652 250 of ga naar de balie om je op te geven!